Gezichtsbehandelingen

HONEYBUSH SKIN TREATMENT                                                                         €47.50

De Kalahari Honeybush Gezichtsbehandeling is een diep voedende behandeling met natuurlijke plantextracten en botanische oliën. De behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die huid verjongt en hydrateert en laat het zacht en soepel achter. Is geschikt als onderhoudsbehandeling.

Geschikt voor alle huidtypes, ook de jonge huid.

LIPID RICH SKIN TREATMENT                                                                             €49.50

De Lipid Rich huidbehandeling is een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratie. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse Shae boter, Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huid barrière. De lipid rich skin treatment brengt het leven terug in een droge huid.

Geschikt voor alle huidtypes behalve de vette en acne gevoelige huid.

VITA-GEL SKIN TREATMENT                                                                                €52.50

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid.

Geschikt voor alle huidtypes pas op bij een gevoelige huid.

PHYTIC CLAY SKIN TREATMENT                                                                         €52.50

Het Phytic Clay behandelmasker is een pro-actieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter.

Geschikt voor alle huidtypes m.u.v. een gevoelige huid.

VITAMIN C SKIN TREATMENT                                                                              €65.00

Dit is een ultra-verstevigende de-ageing behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten direct onttrokken uit de Afrikaanse baobab vrucht. De Vitamine c verbetert het collageen en elastine herstel, maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger.

Geschikt voor alle huidtypes.

PHYTO ENZYME COMPOUND SKIN TREATMENT (PEC)                          €67.50

De Phyto Enzyme Treatment is zeer effectief: het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De gel bevat Pompoenenzymen en Glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar helderder en jonger wordt. Geschikt voor alle huidtypes, afgezien van de gevoelige huid en de hypergepigmenteerde huid.

Geschikt voor alle huidtypes m.u.v. een gevoelige huid en gepigmenteerde huid.

ACTIVATED BLACK CHARCOAL MASK SKIN TREATMENT € 52.50

De Activated Black Charcoal mask skin treatment is een diep zuiverende en reinigende skin treatment. Het verwijdert effectieve onzuiverheden, droge huid ophopingen en verstopte poriën . Deze behandeling zorgt voor een stralende, zuivere huid.

HYALURON ALGINATE MASK SKIN TREATMENT   €52,50

De Hyaluron Alginate mask skin treatment is een kalmerende, modelerende behandeling die de opname van ingrediënten uit serums en crèmes verbetert en heeft tegelijkertijd een verstrakkend effect.