IPL Acné

Wat is Acné

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acné kan als cosmetisch storend worden ervaren. Heeft u ook last van acné en wilt u graag dat uw huid verbetert? Dan biedt de MedCos IPL-methode de uitkomst. Na een IPL acne behandeling is uw huid een stuk rustiger en tevens een stuk minder rood. U kunt dus zichtbaar resultaat verwachten.

De behandeling

Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acné zienderogen vermindert. Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten, tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acné bepaalt de behandelaar bij aanvang of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Let wel: de huid zal tot rust komen en er zienderogen beter uitzien, maar acne komt vaak van binnenuit en/of heeft hormonale oorzaken, waardoor het probleem altijd terug kan komen.

Winkelwagen