Kennismakings- behandeling

Kennismakings-behandeling

Wilt u uw huid onderhouden, verbeteren of vernieuwen? Tijdens de kennismakingsbehandeling draait het om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over je huid. Wat zijn jou wensen, ervaringen en wat is de huidige conditie van je huid.

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom hebben wij een kennismakingsaanbieding. In ongeveer 90 minuten verzamelen we zoveel mogelijk informatie over jouw huid.

Hoe werkt een kennismakingsbehandeling en wat krijg je?

De 4 stappen naar huidverbetering

1. Intake
2. Huidanalyse
3. Behandeling
4. Advies

  • Intake– om een beter inzicht te krijgen in je huid(problemen)

Je vult een uitgebreide intake in met vragen over je dagelijkse verzorging, klachten en routines. Dan zal de huidspecialist deze samen met jou doornemen om te kijken waar we het beste aan kunnen werken en wat de oorzaken van je huidproblemen kunnen zijn. Er wordt altijd rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.

  • Huidanalyse– ken je huid

Er wordt vervolgens een huidanalyse gemaakt om in kaart te brengen hoe de conditie van je huid is. Er word gekeken naar:
– vochtgehalte
– vetgehalte
– elasticiteit van de huid
– rimpels
– zonbeschadiging
– pigmentvlekjes
Deze gegevens in combinatie met de intake geven een totaal beeld van je huidconditie en zo kunnen we een persoonlijk en passend advies geven.

  • Behandeling– voel het verschil met zichtbaar resultaat

In de gezichtsbehandeling zal er gereinigd worden en er zullen actieve werkstoffen gebruikt worden die vele malen dieper in de huid komen dan gewone cosmetica. Er wordt gekeken hoe de huid reageert op bepaalde prikkels en werkstoffen. Aan de hand van de reactie van de huid zal er een behandelplan worden opgesteld naar de behoefte van uw huid voor een optimaal resultaat. Voel direct verschil.

  • Advies– weet wat je kunt doen voor resultaat

Je gaat naar huis met een uitgebreid advies, zo weet je precies wat je wel en niet kunt doen om je huid aanzienlijk te verbeteren. Een stappenplan van behandelingen en thuisproducten naar een gezondere, mooiere en strakkere huid.

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid? Wil je ook van je huidproblemen af? Wil je weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Maak dan snel een afspraak.

Boek deze kennismakingsbehandeling nu voor slechts €35,-

Bel: 06-10766968

Winkelwagen